A legnagyobb Black Friday KIÁRUSÍTÁS MOST kezdődik!!
🔥 Akár 70 % kedvezmény! 🔥

Ingyenes kiszállítás!
Rendeljen mégma, és kapja meg azonnal!

1
Honlap > Mozgatható & Okoskütyü > Cardnet
Fire Icon 412 vásárló javasolja ezt a terméket

Cardnet - Univerzális SD és TF kártyaolvasó

Másolja át az összes fényképet okostelefonjáról, és készítsen több tárhelyet ezzel a 3 az 1-ben memóriakártya-olvasóval. Bármilyen fájlt elküldhet okostelefonjáról, számítógépének SD és TF kártyájáról másodperceken belül.

★★★★★
Fire Icon 412 vásárló javasolja ezt a terméket
Fire Icon Korlátozott ajánlat - csak 16 darab van hátra
Payments small
Fire Icon Korlátozott ajánlat - csak 16 darab van hátra
- 50%
17180Ft
8590Ft

Ingyenes kiszállítás

Ingyenes és gyors szállítás

Biztonságos fizetés

100% biztonságos vásárlás

Az elégedettség 100%-ig garantált

Bővítse eszközei tárhelyét

Ezzel a 3 az 1-ben memóriakártya-olvasóval minden fontos fájlt menthet telefonjáról, táblagépéről vagy számítógépéről egy külső memóriakártyára, így értékes helyet szabadíthat fel készülékén.

Széles kompatibilitás

A Cardnet eszközt úgy tervezték, hogy az eszközök széles skálájával működjön, és problémamentes kompatibilitást biztosít okostelefonjával, táblagépével vagy számítógépével, a márkától és az operációs rendszertől függetlenül.

Egyszerű használat

Használatra kész eszköz, bonyolult telepítések és illesztőprogramok nélkül. Ez a kártyaolvasó plug-and-play, így hihetetlenül felhasználóbarát. Egyszerűen csatlakoztassa a készülékéhez, és azonnal megkezdheti a fájlok átvitelét.

Optimális memóriakezelés

Az okostelefon memóriáját bármikor készen tartja új fájlok rögzítésére. A memóriakártya-olvasó segít fenntartani az üres tárhelyet a telefonon, így soha nem marad le a felvételről vagy az új tartalom fogadásáról.

3 csatlakozó 1 készülékben

A(z) Cardnet Type C, USB és Micro USB csatlakozókkal rendelkezik, amelyek nagyszámú telefonnal, számítógéppel, táblagéppel és egyéb elektronikus eszközzel kompatibilisek.

Termékfotó 360 ° -ban

Gyors fájlmegosztás

Akár okostelefonjáról, akár számítógépe SD- és TF-kártyájáról küld fájlokat, a Cardnet gyors átvitelt biztosít, függetlenül a fájl méretétől vagy mennyiségétől. Ne veszítsen több órát az adatátvitelre!

Hatékony munkavégzés bárhol, bármikor

Miért cipelne magával egy nehéz laptopot, ha az irodai fájlokat közvetlenül a zsebében tarthatja? Ez a könnyű eszköz lehetővé teszi, hogy közvetlenül az SD-kártyájáról olvasson és vigyen át dokumentumokat csak a telefon használatával.

Kábel nélküli átvitel

Mondjon búcsút a sok kábel miatti rendetlenségnek és a különféle adapterek szükségességének. A 3 az 1-ben memóriakártya-olvasóval az összes csatlakoztatási lehetőség rendelkezésére áll egyetlen elegáns eszközben, 3 különböző csatlakozóval.

Különféle fájltámogatás

Legyen szó fényképekről, videókról, dokumentumokról vagy zenéről, a 3 az 1-ben kártyaolvasó mindezt kezeli. Élvezze a különféle fájltípusok egyszerű átvitelének és elérésének kényelmét.

Elégedett vásárlók benyomása!

Könnyedén tudok fájlokat másolni a telefonom és a számítógép között, a sebesség pedig elképesztő. Ez az olvasó sokkal könnyebbé tette az életemet.

Jázmin - Győr

Már nem aggódom amiatt, hogy kifogy a tárhely a telefonomon. A Cardnet segítségével pillanatok alatt biztonsági másolatot készíthetek az összes fényképemről és videómról SD-kártyára.

Zalan - Dunaújváros

Csak a telefonommal és a kártyaolvasóval tudom elérni és megosztani a dokumentumaimat. Ez egy kötelező eszköz a termelékenység növeléséhez.

Michael - Vác

A kártyaolvasó kicsi, kompatibilis, és nem kell egy csomó kábelt cipelnem.

Orsolya - Mosonmagyaróvár

Univerzális SD és TF kártyaolvasó - Cardnet

Másolja át az összes fényképet okostelefonjáról, és készítsen több tárhelyet ezzel a 3 az 1-ben memóriakártya-olvasóval. Bármilyen fájlt elküldhet okostelefonjáról, számítógépének SD és TF kártyájáról másodperceken belül.

17180Ft 8590Ft
Összeg:
1x

 8590Ft /db

Legjobb választás
2x

 5490Ft /db

Megtakaritás
3x

 4460Ft /db

az ügyfelek ajánlják!

Több, mint a vásárlók 95%-a "nagyszerű" értékelést adott erre a termékre!

Tudjon meg többet a termékről

Leírás:

Univerzális SD és TF kártyaolvasó

Kompatibilis:

Windows (XP-8), Linux, Mac OS (10.4.6.) vagy újabb) és Android

Támogatott memóriakártyák:

SD, Mini SD, Extreme SD, Extreme III SD, Ultra SD, Ultra II SD, Ultra II SD Plus, SD-ultra-X, Ultra Speed SD, SD Pro, SDHC, SD Elite Pro, Hs SD , MMC, RS MMC, RS MMC 4.0, MMC MOBILE, MMC MICRO, MMC PLUS, MMC 4.2, MicroSD, MicroSDHC, MicroSDXC

Bemenet:

DC 5V/2A

Kategóriák

Rendelés

17180Ft -42% 8590Ft
Vásároljon